Trainen op je eigen niveau

Ik sport nu ruim 2 jaar bij Funktional Fitness of zoals veel mensen ook wel zeggen bij Rob. In een periode waarin ik fysiek minder fit was en absoluut niet de fut had om te gaan sporten heeft Rob mij bijna aan mijn haren weer de les in getrokken. Hij maakte speciaal tijd om mij persoonlijk te begeleiden om zo weer een goede basis te leggen voor een rentree in de groepslessen.
 

De algemene term groepslessen doet de lessen van Rob eigenlijk te kort, hoewel de samenstelling van de groep per les varieert is de persoonlijke begeleiding er altijd. Het grote verschil met een ¨normale¨ sportschool of een andere lesvorm zoals ik deze bij andere sportscholen heb ervaren is de persoonlijke aandacht. Rob heeft bij elke les beweging en houding op één staan en corrigeert waar nodig en zo vaak als nodig is. Ook geeft hij vaak tips en oefeningen mee voor thuis voor wie dat graag wilt.
 

De leden van Funktional Fitness zijn er in vele varianten, jonge meiden en jongens, veertigers maar ook senioren. Door de persoonlijke aanpak van Rob kunnen al deze verschillende leeftijden met elkaar in een les een intensieve training volgen op elk hun eigen niveau. Zo sta ik de ene avond met allemaal kerels te zweten en de andere met drie dames van 50 t/m 70 te sporten en elke keer ben ik even afgemat en voldaan. Hij weet van iedereen de evt. aandachtspunten en of kwaaltjes en houd daar tijdens de les ook rekening mee.
 

Ik kan Rob aanbevelen voor een ieder die graag wilt sporten en daarbij graag deskundig en persoonlijk begeleid wilt worden.

 
Guido Voorbij