Superfit op mijn 50e!
Het is alweer tien jaar geleden dat ik op één van je vorige websites terecht kwam vol met testimonials van mensen die vertelden over jouw “functionele fitness”. Het was een drukke periode voor me waarin ik besloten had om “ook eens aan mezelf te gaan werken”. Ik weet niet meer precies wat me deed besluiten om contact met je te leggen. Het moet te maken hebben gehad dat je niet werkte met grote apparaten maar met simpele dingen zoals een bal, knots, zak of kettlebell of eigen lichaamsgewicht. Maar het werd mij wel al meteen duidelijk dat ik zou te maken krijgen met een bloedfanatieke fitness trainer.

Bij de eerste afspraak kwam ik terecht in je toenmalige, piepkleine kantoortje, vol met boeken over fitness, anatomie, fysiologie, filosofie en diploma’s aan de muur. Je pakte de huidplooimeter erbij om vast te stellen hoe dringend mijn situatie was. “Je lijkt wel een wijf” zijn jouw woorden die nog steeds nagalmen in mijn hersenpan. Soms is alleen de keiharde waarheid voldoende om een mens echt in beweging te krijgen.

Van 95 naar 80 kilo
Om een lang verhaal kort te maken : Je bracht mij van 95 kilo naar 80 kilo, superfit op mijn 50e en een gevoel alsof ik weer 30 was en alles weer aan kon. Episch waren de bootcamps op zondagochtend buiten bij De Breuly of Het Peeske, weer of geen weer.  Of een uur lang de voetgangersbrug over de betuwelijn over rennen met kettlebells en zandzakken. En altijd op feestdagen een thema training waarin je verkleed als holbewoner of paaskonijn ons weer ging afbeulen. Rob, je hebt je ontwikkeld tot een super goeie trainer met een een echte fitnesskerk in Zevenaar, bekend bij de serieuze fitness professionals in Nederland. Ik hoop dat je nieuwe website er super eruit gaat zien en dat ik een steen(tje) heb bijgedragen met deze testimonial.

Groet Adrie van Zundert