Personal Trainer

Ik sport sinds mijn 15e al bij Rob, inmiddels alweer 13 jaar. Van mijn 11e tot mijn 19e ben ik wedstrijdskiër geweest en voor trainingen naast de piste was ik op zoek naar een personal trainer. Via Bret Coppoolse ben ik destijds bij Rob in Westervoort terechtgekomen. Hij was toen net een half jaar daar begonnen met personal training.

Alles behalve saai

In het begin hebben we veel core oefeningen gedaan en oefeningen om het lichaam in zijn geheel sterker te maken. Dat is daarna uitgebreid met specifieke krachttraining. Rob is altijd heel erg oplettend op een goede houding en uitvoering van de oefeningen. Het leuke aan zijn trainingen is dat het aan de ene kant serieus is, je wilt wat bereiken, maar de trainingen zijn alles behalve saai. Je doet bijna geen oefeningen met apparaten, maar met losse attributen zoals kettlebells en zandzakken. Op die manier train je meerdere delen van je lichaam tegelijk.

Om een voorbeeld te geven van een oefening die me altijd is bijgebleven: voor meer core-stabiliteit heeft Rob me een oefening laten doen met een fitness bal. Dat ging in stapjes, maar het uiteindelijke doel was dat ik op mijn knieën uitgestrekt op de bal zat en hij vervolgens met medicine bal naar me ging gooien. Die moest ik opvangen en weer teruggooien zonder mijn evenwicht te verliezen.

Goed opgeleide trainer

Ik ben in die 13 jaar met Rob meeverhuisd naar Duiven en later ook naar Funktional Fitness in Zevenaar. Ik ski nu niet meer op topsportniveau, maar ik train nog altijd bij Rob, niet meer alleen, maar nu in groepsverband. Ik wil toch lekker fit blijven en bij Rob hangt altijd een leuke sfeer, je krijgt goede begeleiding en hij heeft verschillende soorten trainingen waaraan je kunt deelnemen. Kortom: als je op een leuke manier wilt trainen en op zoek bent naar een goed opgeleide trainer, dan bij je bij Rob aan het juiste adres!

Marieke Evers