De aandacht die je nodig hebt.

Ik weet niet beter dan dat ik bij Rob sport. Rob ken ik al uit de tijd dat hij nog werkzaam was in Duiven en in de sportschool aldaar de ruimte kreeg om ook personal training te geven. Een van de klanten van het eerste uur was mijn dochter Marieke, die bij Rob ging trainen omdat zij aan wedstrijdskiën deed en daarvoor specifieke training wilde volgen. Na een keertje op proef te hebben meegedaan, was ik gelijk om. Niet omdat het zo lekker makkelijk was, integendeel, de eerste keer was ik helemaal kapot en kon ik amper de trap nog op toen ik thuiskwam.

Ja, ik dacht dat ik gelijk wel te kunnen wat Marieke daar deed, maar dat viel dus even lelijk tegen. Zo kom je nog eens op de koffie? Nee, ik was gelijk om, omdat Rob je precies die aandacht en begeleiding geeft die je nodig hebt. Je voelt direct dat je in vertrouwde handen bent bij iemand die echt van wanten weet en rekening houdt met wat jouw lichaam wel en niet aankan.

Een vakman die steeds beter wordt

Door de jaren heen ben ik uiteraard bij Rob blijven sporten, ook na de verhuizing naar Zevenaar. Eerst nog in de buurt van het spoor maar sinds een aantal jaren in Rob zijn eigen fitnesskerk. Een prachtige, stimulerende plek en vermoedelijk uniek in Nederland. Los van deze entourage is Rob door de jaren heen de vakman gebleven die hij was en die bovendien ook nog fanatiek allerlei cursussen en opleidingen volgt om steeds beter te worden. En last but not least, Rob is ook gewoon een heel aardige gast waar je met plezier heen gaat ook al weet je dat je weer afgepeigerd wordt als hij je met een grote grijns ontvangt.

Jos Evers